myphone.gr :: news

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

Παρουσίαση από το φωτογράφο του NATIONAL GEOGRAPHIC

Ο φωτογράφος Ρόμπερτ Χάας του National Geographic παρουσιάζει την ελληνική έκδοση του βιβλίου του με τίτλο Μέσα από τα Μάτια του Κόνδορα: Ένα πανόραμα της Λατινικής Αμερικής από ψηλά, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ., στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στο The Mall και την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στη Στοά του Βιβλίου.
Η φωτογραφική συλλογή, στην οποία κυριαρχούν οι αιχμηρές κορυφογραμμές, οι πλούσιες ζούγκλες, οι εκτυφλωτικές έρημοι, αλλά και οι τόσο διαφορετικοί πολιτισμοί, αποτελεί μια συναρπαστική πτήση πάνω από τη Νότια και Κεντρική Αμερική και το Μεξικό.
Ο Χάας βραβεύτηκε το 2002 από τον ΟΗΕ για τη συνεισφορά του στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διάσωση ειδών που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.
Την εκδήλωση οργανώνουν από κοινού η National Geographic Society, που συνεργάζεται στην Ελλάδα με το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, και το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του οποίου ο αναπληρωτής πρόεδρος, καθηγητής Δίας Χαραλαμπόπουλος θα χαιρετίσει την εκδήλωση.
Τον Ρόμπερτ Χάας θα παρουσιάσει ο καθηγητής Νίκος Μάργαρης, διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του National Geographic.

πηγή www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Google