myphone.gr :: news

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Ενημερωτικό δελτίο από την Olympus

Δωρεάν διάθεση ασύρματου φλας FL-50R με την Olympus E-3!



Κείμενο ανακοίνωσης:
Η Olympus σας προσφέρει, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, δωρεάν σε όλους τους αγοραστές της βραβευμένης μηχανής E-3 ένα ασύρματο φλας FL-50R! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή την προσφορά, είναι, να αγοράσετε μια μηχανή E-3 από την 1 Ιουνίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2008, να καταχωρήσετε την αγορά σας online και να ζητήσετε με αίτηση, τη δωρεάν διάθεση του ασύρματου φλας μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2008.

Φλας FL-50R
Το ασύρματο τηλεχειριζόμενο φλας FL-50R είναι το απόλυτο αξεσουάρ της E-3. Ξεχάστε τα καλώδια που μπλέκονται στα πόδια σας, για να πετύχετε το τέλειο φως για τις φωτογραφήσεις σας. Με το νέο ασύρματο και τηλεχειριζόμενο σύστημα φλας FL-50R της Olympus, οι εγκαταστάσεις φωτισμού χωρίς καλώδια είναι πλέον πραγματικότητα. Είναι ιδανικό για χρήση της επαγγελματικής μηχανής D-SLR Olympus E-3, εξαιρετικής ποιότητας μηχανή, που συνιστάται ανεπιφύλακτα για την ταχύτητα, την ποιότητα εικόνας και την αξιοπιστία της. Με την E-3 είναι δυνατός ο έλεγχος έως και τριών διαφορετικών συστημάτων φλας απευθείας από τη μηχανή, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστή μονάδα ελέγχου. Η εκπληκτική ευελιξία του συστήματος φλας προσφέρει τεράστιο όφελος στους φωτογράφους, οι οποίοι ποτέ πια δεν θα προβληματιστούν για τα ενοχλητικά καλώδια στο στούντιο ή στην ύπαιθρο. Το ασύρματο φλας FL-50R συνδυάζεται τέλεια με την E-3, ως το ιδανικό αξεσουάρ για τους φωτογράφους που χρησιμοποιούν την προηγμένη σειρά E-System.

Για να αποκτήσετε δικαίωμα συμμετοχής αρκεί να ταχυδρομήσετε ένα αντίγραφο του παραστατικού αγοράς, μια εκτύπωση της online φόρμας καταχώρησης στοιχείων χρήστη, και κόψτε το λευκό απόκομμα με το γραμμωτό κωδικό που βρίσκεται στο επάνω μέρος της συσκευασίας.

Τα στοιχεία αυτά πρέπει να αποσταλούν στην παρακάτω διεύθυνση:

FOTOMATIC A.E.
Olympus D-SLR Promotion
Κουρτίδου 121
11143 Αθήνα
Τηλ.: 210.21.11.860

Για να καταχωρήσετε τη συμμετοχή σας για την προσφορά, κάντε κλικ εδώ , συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής, εκτυπώστε την και ταχυδρομήστε την μαζί με το παραστατικό αγοράς και κόψτε το λευκό απόκομμα με το γραμμωτό κωδικό που βρίσκεται στο επάνω μέρος της συσκευασίας.

Όροι και προϋποθέσεις:

1. Η προσφορά ασύρματου φλας Olympus E-3 συνίσταται στη δωρεάν διάθεση ενός ασύρματου φλας FL-50R στους αγοραστές της νέας Olympus E-3, που πληρούν όλες τις υπόλοιπες απαιτήσεις επιλεξιμότητας.

2. Η προσφορά ισχύει για οποιαδήποτε αγορά νέας μηχανής Ε-3 (μόνο σώμα ή οποιοδήποτε κιτ) μεταξύ 01.06.2008 – 31.08.2008.

3. Η νέα μηχανή E-3 που αποκτήσατε και η αίτηση πρέπει να καταχωρηθούν online στην ιστοσελίδα .

Η καταχώρηση και η αίτηση πρέπει να παραληφθούν έως τις 11.10.2008.


Αποδεικτικά αγοράς.
Για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής, οι συμμετέχοντας πρέπει να ταχυδρομήσουν:
1. ένα αντίγραφο του παραστατικού αγοράς,
2. μια εκτύπωση της online φόρμας καταχώρησης στοιχείων χρήστη,
3. και το λευκό απόκομμα με το γραμμωτό κωδικό που βρίσκεται στο επάνω μέρος της συσκευασίας.

Τα αποδεικτικά αγοράς πρέπει να αποσταλούν στην παρακάτω διεύθυνση:

FOTOMATIC A.E.
Olympus D-SLR Promotion
Κουρτίδου 121
11143 Αθήνα
Τηλ.: 210.21.11.860

Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπεριλάβουν και την διεύθυνση τους για την παράδοση του ασύρματου φλας FL-50R.

4. Η προσφορά του ασύρματου φλας Olympus E-3 διεξάγεται από την Olympus Imaging Europa GmbH, τα γραφεία συνδέσμων και τις αντιπροσωπείες που συμμετέχουν. Για πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της χώρας μας: www.olympus.com.gr
Ειδικά: http://www.olympus.com.gr/consumer/dslr_19417.htm.

Η αποστολή σε διευθύνσεις εκτός των χωρών που συμμετέχουν δεν είναι δυνατή.

5. Η αγορά, η καταχώρηση και η αίτηση πρέπει να πραγματοποιούνται στο εσωτερικό της ίδιας χώρας που συμμετέχει. Επίσης, οι συμμετέχοντες πρέπει να διαμένουν μόνιμα στη χώρα αυτή.

6. Κατά την καταχώρηση του προϊόντος, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν αποδεχθεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Olympus.

7. Η προσφορά αυτή δεν ισχύει για τους υπαλλήλους της Olympus και τις οικογένειές τους.

8. Η εταιρία Olympus αποποιείται κάθε ευθύνη για την αποστολή σε εσφαλμένη διεύθυνση, καθυστέρηση, απώλεια, ελλιπή συμπλήρωση των στοιχείων ή αδυναμία ανάγνωσης αιτήσεων ή για τη φθορά ταχυδρομούμενων αντικειμένων. Αιτήσεις μέσω φαξ, τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα γίνονται αποδεκτές.

9. Αποκλείεται η ανάληψη νομικής δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Google