myphone.gr :: news

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Η KODAK παρουσιάζει το νέο φωτογραφικό κιόσκι GS Compact

Η Kodak με δελτίο τύπου παρουσίασε το νέο Kodak Picture Kiosk GS Compact που παρέχει υψηλής ποιότητας ψηφιακές εκτυπώσεις συνδυάζοντας ποιότητα και αποτελεσματικότητα με προσιτές τιμές.

Η εταιρεία Eastman Kodak παρουσίασε το νέο ψηφιακό φωτογραφικό κιόσκι GS Compact, μια πρωτοποριακή λύση φωτογραφικής εκτύπωσης μέσω αυτοεξυπηρέτησης, η οποία προσφέρει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στους ιδιοκτήτες καταστημάτων μικρότερης εμπορικής κίνησης. Ιδανικό για καταστήματα όπου η ζήτηση ανέρχεται σε μ.ο. 30-50 εκτυπώσεις την ημέρα, το νέο κιόσκι της Kodak είναι μικρότερου μεγέθους από τα προηγούμενα και συνδυάζει εύκολη τοποθέτηση με γρήγορη και απλή εγκατάσταση. Οι έμποροι λιανικής πώλησης έχουν τη δυνατότητα να παράγουν άμεσα εκτυπώσεις μεγέθους 10Χ15, 13Χ18 και 15Χ20 εκ., αυξάνοντας έτσι την κερδοφορία τους εύκολα και γρήγορα.

«Πολλοί έμποροι λιανικής πώλησης παγκοσμίως επιθυμούν να προσφέρουν στους καταναλωτές εκτυπώσεις φωτογραφιών μέσω αυτοεξυπηρέτησης αλλά δυσκολεύονται να βρουν μια λύση που να ικανοποιεί τις πολλαπλές επιχειρηματικές τους ανάγκες», δηλώνει ο Phil Cullimore, Επικεφαλής της ομάδας Εκτυπώσεων σε σημεία Λιανικής, Europe, Africa and Middle East, Eastman Kodak Company. «Το νέο κιόσκι GS Compact είναι αρκετά μικρό και μπορεί να τοποθετηθεί σε περίοπτο σημείο μέσα στο κατάστημα αποφέροντας έτσι κέρδος στους καταστηματάρχες εύκολα και γρήγορα. Αποτελεί μια εύχρηστη, plug-and-play λύση που μπορεί να εγκατασταθεί, να ρυθμιστεί και να λειτουργήσει μέσα σε λίγα λεπτά».

Το νέο φωτογραφικό κιόσκι GS Compact διατίθεται με λογισμικό που χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 85.000 κιόσκια μεγάλου μεγέθους παγκοσμίως ενώ παράλληλα και για μικρότερου μεγέθους οθόνη. Αναλυτικότερα, το λογισμικό υποστηρίζει εκτυπώσεις μεγέθους 10Χ15, 13Χ18 και 15Χ20 ενώ ο χρόνος εκτύπωσης για μια φωτογραφία μεγέθους 10Χ15 είναι μόλις 11 δευτερόλεπτα. Το νέο κιόσκι της Kodak διαθέτει επίσης εξελιγμένες δυνατότητες φωτογράφησης ID, οι οποίες επιτρέπουν στους λιανοπωλητές να αντεπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών. Εκτός των κλασικών εκτυπώσεων, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν τις φωτογραφίες τους σε μεγέθυνση αλλά και μέσω κινητών συσκευών Bluetooth.

Νέος KODAK 805 Photo Printer

Η Kodak παρουσίασε επίσης τον φωτογραφικό εκτυπωτή Kodak 805 Photo Printer, ο οποίος είναι κατάλληλος για μικρότερου όγκου εκτυπώσεις. Ο νέος εκτυπωτής της Kodak δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες μικρότερων καταστημάτων να προσφέρουν στους καταναλωτές ακόμα δημιουργικότερες εκτυπώσεις, όπως μεγεθύνσεις 8x10 και 8x12 ιντσων, φωτογραφικά κολάζ και ημερολόγια, μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

«Η παρουσίαση του Kodak Picture Kiosk GS Compact και του KODAK 805 Photo Printer, βασίζονται στην παγκόσμια παροχή λύσεων φωτογραφικών εκτυπώσεων που προσφέρουν αύξηση κερδοφορίας στους λιανοπωλητές», δηλώνει ο Cullimore. «Στόχος μας είναι να παράσχουμε δοκιμασμένες και αποδεδειγμένες λύσεις στους εμπόρους λιανικής πώλησης προκειμένου να πετύχουν το μέγιστο δυνατό κέρδος ελαχιστοποιώντας παράλληλα το επενδυτικό τους ρίσκο».

Σχετικά με τα Φωτογραφικά Κιόσκια KODAK

Καθώς αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη διάθεση φωτογραφικών κιοσκιών αυτοεξυπηρέτησης, η Kodak έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 85,000 μονάδες σε σημεία λιανικής πώλησης του πλανήτη. Τα βραβευμένα κιόσκια αυτοεξυπηρέτησης KODAK Picture Kiosks παράγουν εργαστηριακής ποιότητας εκτυπώσεις σε δευτερόλεπτα από μία οποιαδήποτε κάρτα μνήμης ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, συμπεριλαμβανομένων των: SECUREDIGITAL™ (SD), MultiMedia Card (MMC), COMPACTFLASH®, SMARTMEDIA, MEMORY STICK, MEMORY STICK Pro και κάρτες xD-PICTURE. Τα περισσότερα επίσης από αυτά μπορούν να πάρουν υλικό από φλας USB και κινητά τηλέφωνα που διαθέτουν Bluetooth™.

H φιλική προς τον καταναλωτή οθόνη λειτουργίας αφής επιτρέπει στους καταναλωτές την προεπισκόπηση, την επιλογή και την εκτύπωση των συγκεκριμένων ψηφιακών φωτογραφιών που επιθυμούν, καθώς και δυνατότητα ζουμ, προσαρμογής φωτεινότητας, φινιρίσματος τελειωμάτων και μείωσης του “φαινομένου των κόκκινων ματιών”, λειτουργίες οι οποίες βοηθούν τη δημιουργία εκπληκτικής ποιότητας φωτογραφιών 10X15 εκ. σε δευτερόλεπτα. Τα κιόσκια επίσης επιτρέπουν στους καταναλωτές την αποθήκευση των ψηφιακών τους φωτογραφιών και τη δημιουργία “ψηφιακών αρνητικών” σε ένα Kodak Picture CD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Google